Produse
Marci produse
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

SSL

»  Promotii

Aer Conditionat Gree Lomo Inverter 18000BTU model GWH18QB

Marca: GREE

 

Garantie: 36 Luni

 

Pret cu TVA: 2800.00 Lei

Pret cu TVA: 2590.00 Lei

In stoc

Fara montaj
Instalare Standard aer conditionat tip split +430.00 Lei

Aer Conditionat Gree Lomo Inverter 18000BTU model GWH18QB
Comanda instant - Aer Conditionat Gree Lomo Inverter 18000BTU model GWH18QB

Email Telefon

Aer Conditionat Gree Lomo Inverter 18000BTU model GWH18QB

APARAT DE AER CONDITIONAT GREE LOMO B8 - GWH18QD-K3DNB8C INVERTER 18.000 BTU este ideal pentru spatiile rezidentiale, camere de hotel, case, vile, apartamente, garsoniere, dormitoare si living-uri, oferind o eleganta estetica inedita incaperii, precum si o eficienta sporita in racirea si incalzirea aerului.Cele mai recente compresoare de tip inverter au fost proiectate pentru a reduce cu pana la 65% din consumul de energie pe racire si incalzire sustinand standarde de inalta performanta. Traiti confortabil in timp ce reduceti facturile de utilitati si impactul asupra mediului.

 Aer conditionat Gree Lomo

 Gree Electric Appliances Inc din Zhuhai, China, este cel mai mare producator mondial de aparate de aer conditionat . Prin intermediul a opt baze de productie pe care le detine in China, Vietnam, Pakistan si Brazilia, Gree poate produce pana la 27 de milioane de aparate de aer conditionat rezidentiale si 2 milioane de aparate de aer conditionat comerciale anual. Gree produce toate partile componente si este singura marca in China clasata ca brand mondial.

 

LED DisplaySleep ModeCold Air PreventionTimerTurboAuto DiagnozaDezumidificareEconomie de Energie
 

Acest model de aparat de aer conditionat Gree Lomo B8 GWH18QD-K3DNB8C este ideal pentru spatiile rezidentiale, camere de hotel, case, vile, apartamente, garsoniere, dormitoare si living-uri, oferind o eleganta estetica inedita incaperii, precum si o eficienta sporita in racirea si incalzirea aerului.

Cele mai recente compresoare de tip inverter au fost proiectate pentru a reduce cu pana la 65% din consumul de energie pe racire si incalzire sustinand standarde de inalta performanta. Traiti confortabil in timp ce reduceti facturile de utilitati si impactul asupra mediului.

Aparatul de aer conditionat Gree Lomo B8 se incadreaza perfect in viata dumneavoastra.

 

Noul aparat de aer conditionat Gree Lomo B8 GWH18QD-K3DNB8C functioneaza la viteza maxima in modul turbo, pentru a atinge rapid temperatura selectata. Raciti instantaneu spatiul cu noua tehnologie de racire TURBO de la Gree.

Tehnologia inteligenta face posibila reducerea consumului de energie electrica de la 4-5 W la 1 W, conducand la o economie de energie de 80%.

Protectie impotriva aerului rece atunci cand echipamentul este pornit pe incalzire.

Unitatea interna indica un cod de eroare in situatia in care echipamentul nu functioneaza in parametrii normali.

 

CARACTERISTICI:

 • Filtru Catechin - imbunatateste calitatea aerului prin eliminarea sau reducerea mirosurilor neplacute si a alergenilor.
 • Pornire la tensiune redusa - aparatul poate functiona la tensiune cuprinsa intre 198 si 265 V pentru zonele unde tensiunea electrica este instabila.
 • Eficienta mare, functionare silentioasa - eficienta sporita si functionare silentioasa datorita designului inovativ.
 • Auto restart - Aparatul reporneste pastrand functiile setate anterior in cazul realimentarii cu energie dupa o pana de curent.
 • Functionare la  -15°
 • Protectie la aer rece
 • Dezghetare inteligenta - reduce pierderile de energie si timpul de decongelare dezghetand numai atunci cand este necesar in loc de dezghetare dupa un program setat.

  Gree Electric Appliances Inc din Zhuhai, China, este cel mai mare producator mondial de aparate de aer conditionat . Prin intermediul a opt baze de productie pe care le detine in China, Vietnam, Pakistan si Brazilia, Gree poate produce pana la 27 de milioane de aparate de aer conditionat rezidentiale si 2 milioane de aparate de aer conditionat comerciale anual. Gree produce toate partile componente si este singura marca in China clasata ca brand mondial.

  Acest model de aparat de aer conditionat Gree Lomo B8 GWH18QD-K3DNB8C, de 18.000 btu, este ideal pentru spatiile rezidentiale, camere de hotel, case, vile, apartamente, garsoniere, dormitoare si living-uri, oferind o eleganta estetica inedita incaperii, precum si o eficienta sporita in racirea si incalzirea aerului.

  Cele mai recente compresoare de tip inverter au fost proiectate pentru a reduce cu pana la 65% din consumul de energie pe racire si incalzire sustinand standarde de inalta performanta. Traiti confortabil in timp ce reduceti facturile de utilitati si impactul asupra mediului.

  Aparatul de aer conditionat Gree Lomo B8 se incadreaza perfect in viata dumneavoastra.  Noul aparat de aer conditionat Gree Lomo B8 GWH18QD-K3DNB8C functioneaza la viteza maxima in modul turbo, pentru a atinge rapid temperatura selectata. Raciti instantaneu spatiul cu noua tehnologie de racire TURBO de la Gree.  Tehnologia inteligenta face posibila reducerea consumului de energie electrica de la 4-5 W la 1 W, conducand la o economie de energie de 80%.

  Protectie impotriva aerului rece atunci cand echipamentul este pornit pe incalzire.

  Unitatea interna indica un cod de eroare in situatia in care echipamentul nu functioneaza in parametrii normali.  CARACTERISTICI:

  - Filtru Catechin - imbunatateste calitatea aerului prin eliminarea sau reducerea mirosurilor neplacute si a alergenilor;

  - Pornire la tensiune redusa - aparatul poate functiona la tensiune cuprinsa intre 198 si 265 V pentru zonele unde tensiunea electrica este instabila;

  - Eficienta mare, functionare silentioasa - eficienta sporita si functionare silentioasa datorita designului inovativ;

  - Auto restart; Repornire automată inteligenta - Aparatul reporneste pastrand functiile setate anterior in cazul realimentarii cu energie dupa o pana de curent;

  - Functionare la -15°;

  - Protectie la aer rece;

  - Dezghetare inteligenta - reduce pierderile de energie si timpul de decongelare dezghetand numai atunci cand este necesar in loc de dezghetare dupa un program setat.

  -Opțiunea de pornire la cald funcționează în modul de încălzire, care elimină aerul rece in primele minute de încălzire a camerei. Filtrarea aerului are loc la un nivel molecular cu elementul de nano-filtru fotocatalitic, care dezactiveaza mirosul neplăcut al compușilor chimici nocivi si descompune impuritățile. Auto-curățarea previne acumularea umezelii pe suprafața schimbătorului de căldură;

  -Capacitatea de a regla direcțiasistemului fluxului de aer împotriva formarii de gheța, funcția memorie de setare;

  -Este posibila instalarea de filtre;

  -Viteza ventilatorului reglabilă: 4 trepte de viteza;

  -LOMO Series este echilibrul perfect intre accesibilitate si performanta.
  - Gama LOMO include toata tehnologia care face ca produsele Gree sa fie eficiente energetic. Cel mai important dintre toate, foloseste tehnologia Inverter G10, care asigura rapid temperatura mediului ambiant dorit, menținând în același timp un consum minim de energie. Mai mult decât atât, design-ul simplu si discret al unitatii interioare din gama Lomo se poate integra în orice decor.


  -> Specificații:

  * Tehnologie G10;
  * Functia „I Feel”;

  * Modul „Turbo”;
  * Dezghețare inteligenta;
  * Ceas cu afișare;
  * Modul Sleep confortabil;
  * 4 viteze ventilator;
  * Auto-diagnostic;
  * Auto curatare;
  * Funcționare automată;
  * Blocare;
  * Cronometru;
  * Afișaj cu LED-uri;
  * Prevenire aer rece.

  - Cerințe de bază pentru poziția de instalare: Instalarea în următoarele locuri poate provoca defecțiuni. În cazul în care este inevitabil vă rugăm contactati centrul de service:

 • locuri in care sunt emise surse de caldura puternice, vapori, gaze inflamabile sau obiecte volatile;

 • locuri în care undele de înaltă frecvență sunt generate prin echipament radio, sudori si echipament medical;

 • locuri unde exista multa salinitate;

 • locuri unde uleiul (ulei de mașină) este conținut în aer;

 • locuri in care este generat gaz sulfurat;

 • alte locuri cu circumstante speciale.


- întreținerea dinamică este intretinerea în timpul energizarii a unității. Înainte de întreținerea dinamica, verificați energia electrică și asigurati-va că există impamantare. Verificați dacă există curent electric pe carcasă și țeava de cupru racord de aer condiționat cu un tester de tensiune. Dupa ce se asigura locul de izolare și siguranța, întreținerea poate fi efectuată.

- aveti mare grija pentru a evita atingerea directa a componentelor de circuit, fara ca mai intai sa opriti alimentarea; in momentele cand placa de baza trebuie inlocuita, aceasta trebuie asezata intr-o pozitie verticala;

- asigurați-vă că nu există obstacole între receptor și telecomanda; Nu scăpați
sau aruncati telecomanda; Nu varsati nici un lichid pe telecomandă și nu lasati telecomanda
în mod direct sub lumina soarelui sau orice loc unde este foarte cald;

- operațiuni de urgență: Cand telecomanda s-a pierdut sau stricat, folositi comutatorul manual, care in acest moment merge in modul Auto Run care nu va schimba valoarea temperaturii setate si viteza ventilatorului. Comutatorul manual se poate folosi dupa cum urmeaza: pentru functionare: cand unitatea s-a oprit din functiune, apasati butonul ON/OFF, iar aceasta va intra in modul Auto Run. Microcomputerul va acorda temperatura camerei selectand modurile (COOL, HEAT, FAN) automat, pentru a obtine un efect confortabil. Pentru oprire: cand unitatea functioneaza, apasati butonul ON/OFF de pe comutatorul manual, iar unitatea se va opri din lucru;

- Instalarea si intretinerea unui filtru sanatos:

* Deschideti carcasa unitatii interioare, apoi trageti in jos filtrul de aer pentru a-l scoate;

* Montati filtrul sanatos pe filtrul de aer. Daca nu se poate instala pe acesta, il puteti monta pe interiorul carcasei;

* Instalati filtrul de aer corespunzator si apoi inchideti carcasa;

* Scoate-ti filtrul sanatos inainte de a-l curata si instalati-l dupa pasii de mai sus. Aveti mare grija la filtrul de ioni de argint care nu poate fi curatat cu apa, in timp ce cel din carbune activ, fotocatalizator, catalizator de conversie de temperatura joasa (LTC), elinator formaldehida, catechin sau filtru pentru ucidere acarieni pot, dar nu cu perie sau lucruri tari; Uscati-l in soare dupa ce il curatati, dar nu il stergeti.

* In mod normal filtrul sanatos are o durata de viata de un an, sub conditii normale. In ceea ce priveste filtrul de ioni de argint, acesta devinde nul odata ce suprafata lui devine negru (verde).

 

CARACTERISTICI GENERALE
Producator GREE
Tip produs : Rezidential
Capacitate BTU : 18000
Capacitate Racire ( BTU ): 17750
Capacitate Incalzire ( BTU ): 18000
Consum Racire ( kW ): 1430
Consum Incalzire ( kW ): 1380
SEER ( W/W ): 6.1
SCOP ( W/W ): 4.0
Clasa energetica racire: A
Clasa energetica incalzire: A
Debit de aer ( mc/h ): 850/720/610/520
Functii: Racire, incalzire, dezumidificare, autorestart.
Tehnologie: Inverter
Telecomanda: Infrarosu
Afisaj: LED
Auto restart: DA
KIT de montaj: NU
Suprafata acoperita: 36-45 mp
Termen de garantie: 3 ani split, 5 ani compresor
UNITATE INTERIOARA
Cod produs : GWH18QD
Culoare: Alb
Dezumidificare ( l/h ): 1.8
Nivel de zgomot dB(A): 45/41/37/33
Dimensiuni carcasa ( mm ): 1041 x 383 x 320
Greutate ( Kg ): 16,5
UNITATE EXTERIOARA
Cod produs : K3DNB8C
Tip compresor: Inverter
Nivel de zgomot dB(A): 63
Temperatura minima de functionare pe racire: -15
Temperatura maxima de functionare pe racire: 48
Temperatura minima de functionare pe incalzire: -15
Temperatura maxima de functionare pe incalzire: 24
Teava conexiune lichid (mm): 6
Teava conexiune gaz (mm): 9.52
Teava de conexiune condens: 16
Dimensiuni carcasa ( mm ): 881 x 363 x 645
Greutate ( Kg ): 36.5
ALTE SPECIFICATII
Garantie 3 ani split, 5 ani compresor

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de S.C. Aer Conditionat Cta S.R.L.-D, CIF: RO32787913, Reg.Com: J13/253/14.02.2014

Toate taxele incluse TVA 19%