aerconditionatcta.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Pe parcursul celor 10 ani de activitate, am avut posibilitatea de a amenaja si dota cu sisteme de climatizare si ventilatie, diverse spatii, de la apartamente, saloane de infrumusetare, sali de fitness, baruri, cafenele, cluburi, cantine/restaurante pana la spatii comerciale, hipermarket-uri, hale de productie, birouri si cladiri de birouri, sedii de banca, universitatii, centre de cercetare, spatii cu echipamente de telecomunicatii, camere de servere & IT, spitale, clinici

           Experienţa acumulată de către membrii echipelor de montaj în timp din cadrul proiectelor specifice 

          Enumeram doar cele mai reprezentative lucrari  din cadrul proiectelor la care in baza   contractelor de service si montaj, asiguram interventii de reparatie            mentenanta , service si intretinere pentru echipamentele de aer conditionat,  

 - Hotel Victoria Mamaia 

350 echipamente aer conditionat tip split montaj si mentenanta camere cazare 

sisteme climatizare comerciale montaj si mentananta

-Hotel Steaua de Mare 

- 240 echipamente aer conditionat tip split montaj si mentenanta camere cazare 

- sisteme climatizare  comerciale montaj si mentanata centru SPA si Restaurant

-Hotel Iris Costinesti

-42 echipamente aer conditionat tip split ,montaje realizate cu profesionalism de catre   echipele noastre

-Hotel Alex Costinesti

-46 echipamente aer conditionat tip split ,montaje realizate de catre echipele noastre

-Pensiunea Alfa Mamaia Sat 

-28 echipamente aer conditionat tip split montaj       si service

  - Climatizare ,ventilatie restaurant 

-Pensiunea Omega Mamaia Sat 

-22 echipamente aer conditionat tip split montaj si service

Servicii

Executam montaj si service aer conditionat . Oferim garantie si postgarantie pentru orice tip si marca de echipament. Pentru produsele si serviciile societatii noastre se emite factura fiscala si certificat de garantie.

Despre Aer Conditionat Constanta

Va punem la dispozitie gama completa de produse de inalta calitate pentru conditionarea aerului, de la sistemele split, dublu split si multisplit pentru locuinta, biroul sau magazinul dvs pana la sistemele inteligente tip VRV, chiller cu ventiloconvectori si centrale tratare aer sau rooftop pentru hoteluri, sedii de firme sau banci.


Oferim consultanta in vederea alegerii, calculul si dimensionarea echipamentelor, comercializam o gama de produse variata, moderne, performante, ieftine, ecologice si eficiente.


Montaj aer conditionat .


Operatiunea de montaj aer conditionat reprezinta una din cele mai importante care succeda achizitionarii acestuia. Pentru o functionare optima a aparatului de aer conditionat, echipa noastra va recomanda serviciile unui personal calificat. Va invitam sa aflati mai multe detalii despre montaj aer conditionat.


Service aer conditionat . INCARCARE FREON .REPARATI TOATE MARCILE


Societatea noastra asigura service aer conditionat pentru orice aparat din oferta noastra. Va putem oferi service la sediul societatii noastre sau la dumneavoastra acasa, in functie de solicitare. Va invitam sa ne contactati si va vom putea ajuta in orice situatie. Pe site-ul nostru puteti afla mai multe detalii despre operatiunile de service aer conditionat.


Toate taxele incluse TVA 19%
Website detinut de S.C. Aer Conditionat Cta S.R.L.-D, CIF: RO32787913, Reg.Com: J13/253/14.02.2014